Diensten

Van Ledden Interieurbouw

Van Ledden Interieurbouw is specialist in het ontwerpen, restylen en (ver)bouwen van (vers)winkels.
Dankzij jarenlange ervaring en goede samenwerkingsverbanden kunnen wij met een totaalconcept in een korte tijd uw winkel volledig vernieuwen of aanpassen. Om omzetverlies als gevolg van bedrijfssluiting tijdens de verbouwing zoveel mogelijk te beperken zorgen wij dat de verbouwing snel en efficiënt verloopt. 
Bij Van Ledden Interieurbouw kunt u een doeltreffende aanpak verwachten met een zorgvuldige planning, een gedegen voorbereiding en uiteraard met voortreffelijke en snelle uitvoering.

Beeldmerk Wit

Winkelverbouwingen

Het verbouwen van uw winkel is voor u een enorme ingreep en dat realiseren wij ons. Van Ledden Interieurbouw is daarom in staat om uw winkel in zeer korte tijd volledig te vernieuwen of aan te passen. Dankzij de opgedane ervaringen in o.a. de versbranche zorgen wij dat de verbouwing niet alleen snel en effectief verloopt, maar ook volledig voldoet aan de (hygiëne)voorschriften die aan voedingsbedrijven worden gesteld.

Lees meer over Winkelverbouwingen 

Beeldmerk Wit

Interieurbouw

Het interieur van uw winkel, kantoor of bedrijfspand is één van de visitekaartjes van uw organisatie. De sfeer, de functionele mogelijkheden, het licht en het comfort zijn allemaal zaken die van invloed zijn op de beleving van uw klant. Van Ledden Interieurbouw verzorgt al vele jaren voor allerlei typen organisaties het interieur, of het nu gaat om een ambachtelijke slagerij, een viswinkel, een kapper of een modern geautomatiseerd kantoor, met de juiste middelen kan u uw interieur laten gelden en laten bijdragen aan een goede klantbeleving.
Denk hierbij aan keukens, toonbanken (counters), kastenwanden, ingebouwde koel- & vries combinaties maar ook verlichting.

Lees meer over Interieurbouw
Beeldmerk Wit

Restyling

Een complete (winkel) verbouwing, een compleet nieuw interieur, het behoort niet altijd tot de budgettaire mogelijkheden of is in de fase waarin uw organisatie verkeert gewoon niet de juiste keuze, maar u wil toch wat anders! De reden van de restyling van uw winkel of kantoorpand kan zijn slijtage, vervanging van bepaalde onderdelen maar kan ook volledig gericht zijn op die klantbeleving. Een andere kleur, een ander gebruikt materiaal, een andere indeling, het kan allemaal bijdragen aan een positieve beleving van uzelf, uw medewerkers maar zeer zeker ook uw klanten.

Lees meer over Restyling

 

 

Hulp nodig bij een project? Neem contact met ons op.

info@vanleddenbouw.nl
+31 (0)345 254009
Contact