Winkelverbouwingen

Het verbouwen van uw winkel is voor u een enorme ingreep en dat realiseren wij ons. Van Ledden Interieurbouw is daarom in staat om uw winkel in zeer korte tijd volledig te vernieuwen of aan te passen. Dankzij de opgedane ervaringen in o.a. de versbranche zorgen wij dat de verbouwing niet alleen snel en effectief verloopt, maar ook volledig voldoet aan de (hygiƫne)voorschriften die aan voedingsbedrijven worden gesteld.

Samen met u als ondernemer zorgen wij dat we allereerst starten met een passend ontwerp, een goede projectbeschrijving en planning zodat alle partijen exact weten wat er gaat gebeuren, in welk tijdsbestek en binnen welke budgetten. Door onze ervaringen kennen wij als geen ander de succesfactoren en valkuilen voor het behalen van het einddoel binnen de gestelde tijd. Een winkelverbouwing kan ook een tijdelijke sluiting betekenen wat wellicht ook kan worden opgelost met een noodwinkel. Door alle partijen goed op elkaar af te stemmen zorgen wij ervoor dat deze tijd minimaal is en dus zorgt voor een minimale inkomstenderving tijdens de overgang naar uw nieuwe winkelinterieur.

Wilt u meer weten over onze organisatie, de projecten die wij uitvoeren of wilt u een keer een afspraak maken om te kijken wat wij voor uw onderneming kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar Diensten