Interieurbouw

Het interieur van uw winkel, kantoor of bedrijfspand is één van de visitekaartjes van uw organisatie. De sfeer, de functionele mogelijkheden, het licht en het comfort zijn allemaal zaken die van invloed zijn op de beleving van uw klant. Van Ledden Interieurbouw verzorgt al vele jaren voor allerlei typen organisaties het interieur, of het nu gaat om een ambachtelijke slagerij, een viswinkel, een kapper of een modern geautomatiseerd kantoor, met de juiste middelen kan u uw interieur laten gelden en laten bijdragen aan een goede klantbeleving. Denk hierbij aan keukens, toonbanken (counters), kastenwanden, ingebouwde koel- & vries combinaties maar ook verlichting.

Over smaak valt uiteraard niet te twisten en dus zorgen wij ervoor dat voor de opzet van uw nieuwe interieur u een compleet en vernieuwend ontwerp krijgt aangeleverd. Uiteraard zijn bij een interieur ook functionele eisen voor bijvoorbeeld gemak en efficiency erg belangrijk in dit concept. Nadat alle elementen, eisen en wensen zijn verwerkt gaan wij samen kijken naar de budgetten en de tijdspanne waarin de oplevering dient te gebeuren. 

Vooral voor organisaties binnen de versbranche gelden diverse regel- en wetgevingen waar interieurs aan moeten voldoen. Door onze ruime ervaring binnen de versbranche zorgen wij ervoor dat, zeker na de herindeling van uw interieur, uw winkel of kantoor voldoet aan de eisen van deze tijd.

Bent u benieuwd wat een nieuw interieur zou kunnen doen voor uw winkel of kantoorpand, of heeft u vragen over onze organisatie, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar diensten