Restyling

Een complete (winkel) verbouwing, een compleet nieuw interieur, het behoort niet altijd tot de budgettaire mogelijkheden of is in de fase waarin uw organisatie verkeert gewoon niet de juiste keuze, maar u wil toch wat anders! De reden van de restyling van uw winkel of kantoorpand kan zijn slijtage, vervanging van bepaalde onderdelen maar kan ook volledig gericht zijn op die klantbeleving. Een andere kleur, een ander gebruikt materiaal, een andere indeling, het kan allemaal bijdragen aan een positieve beleving van uzelf, uw medewerkers maar zeer zeker ook uw klanten.

Wat dacht u van nieuwe keukenkastjes, of een nieuwe kleur keukenkastjes, of nieuwe zittingen van uw banken, of de blauwe kleur in uw winkel vervangen door een frisse mint kleur. Wij zitten al ruim 20 jaar in het vak en wij hebben echt al vele mooie restyling cases voorbij zien komen. Met minimale middelen een maximaal rendement en effect bereiken, het is te doen. Ook hier kan Van Ledden Interieurbouw veel voor u betekenen.

Twijfelt u over wat u kunt veranderen in uw winkel en/of kantoor? Laat ons met u meedenken en samen met u uw organisatie klaarmaken voor de toekomst!

Terug naar Diensten